top of page
  • Ravenna Stroe

„Aveam în jur de 6 ani când am prins gustul fotbalului”

Claudiu Negoi, în vârstă de 17 ani, este un alt fotbalist aflat sub contract cu firma de impresariat sportiv, SGV Group. Acesta și-a dorit încă din copilărie să exceleze în lumea sportului, devenind fotbalist profesionist. Datorită eforturilor din ultima perioadă și a performanței sale sportive, Claudiu a fost transferat de la ACS Înainte Modelu la CS Concordia Chiajna, activând, astfel, în liga a 2-a, ca mijlocaș ofensiv.

Primul contact cu o echipă de juniori a fost în anul 2016, atunci când Claudiu avea doar 11 ani, deși acesta ne-a mărturisit faptul că pasiunea se înfiripase mult mai devreme, „Aveam în jur de 6 ani când am prins gustul fotbalului, verile stăteam cu mingea la picior toată ziua, alături de Cosmin, fratele meu mai mare, fotbalist la rândul lui”.


Claudiu poate spune că a fost mereu susținut de către familia sa, specială fiind perioada mai mare de timp în care a jucat alături chiar de fratele său, trecând împreună prin obstacole inevitabile, dar și realizări profesionale, împărtășite drept frați și coechipieri. „Reușitele le-am sărbătorit întotdeauna în familie, bucuria era dublă. Cum mă bucuram pentru mine, așa o făceam și pentru Cosmin. Când nu aveam un meci bun, știam că aceeași dezamăgire o simte și el, astfel că nici nu trebuia să vorbim, știam fiecare emoția celuilalt, așa am simțit trecerea peste un impediment cu mai multă ușurință, știindu-l aproape”, ne-a povestit acesta.

Când vine vorba despre aspirații, Claudiu își dorește să activeze alături de echipa pe care o susține cel mai mult, FCSB, iar la nivel mondial, visul său este de a performa pentru Real Madrid, fotbalistul spre care privește cu cea mai mare admirație fiind Cristiano Ronaldo, fosta emblemă a echipei spaniole. Cât despre alte pasiuni sau simple hobby-uri, Claudiu ne-a amintit scurt faptul că îi face plăcere să meargă la pescuit, să înoate, și bineînțeles, să petreacă timp de calitate cu prietenii săi.



59 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page