top of page
  • Ravenna Stroe

Despre cariera lui Adrian Mușat și apariția sa la TVR 1

Portarul în vârstă de 16 ani joacă în prezent la FCSB, și este unul dintre cei mai noi fotbaliști semnați cu firma de impresariat, SGV Group. Acesta joacă fotbal de când avea 8 ani – datorită prietenilor săi care erau deja înscriși la echipe de juniori și cu care juca în fiecare zi fotbal în parc, a luat hotărârea de a performa, dezvoltându-și pasiunea. „Eram în parc și jucam cu prietenii care îmi povesteau mereu cum decurg antrenamentele lor și m-am hotărât să mă înscriu și eu”, ne-a povestit acesta.Cu ajutorul familiei și al profesorilor care l-au susținut în toată cariera sa de până acum, Adrian poate spune că are o relație mai buna cu el însuși, datorită încrederii de sine pe care a dezvoltat-o în urma performanțelor sportive, „Într-un meci de la Under 16, au acordat un penalty echipei adverse în minutul 90, pe care l-am apărat, iar astfel ne-am putut califica în playoff”, a adăugat portarul de la Clinceni. Altfel spus, Adrian se simte mai în siguranță pe postul de portar: „Îmi place foarte mult, nu m-aș vedea pe alt post în teren”.De asemenea, fotbalistul este de părere că sportul te ajută să treci mai ușor peste anumite dificultăți, cum ar fi luarea unei decizii sub presiune, datorită faptului că „te menține în formă nu doar din punct de vedere fizic, cât și psihic!”. Același lucru l-a menționat despre concentrarea din timpul meciurilor − „Da, înainte de fiecare meci am început să îmi fac un tabiet și de fiecare data, până să ies la încălzire, scap de emoții cu ajutorul acestuia. Mai mult decât atât, atunci când intri pe teren nu te mai interesează ce este acasă, trebuie să fii prezent 100%!”.

Țelul portarului este de a performa alături de Real Madrid, urmând calea fotbalistului său preferat, Thibaut Courtois, portarul actual al echipei spaniole.


Adrian Mușat a apărut în cadrul jurnalului de știri al TVR 1 miercuri, 6 iulie, fiind o premieră pentru tânărul portar. „Acordând interviul pentru TVR am simțit că am mai făcut un pas în cariera mea de fotbalist. În același timp, m-am simțit și mândru de mine însumi, deoarece munca depusă în toți acești ani mi-a adus onoarea de a fi prezent astăzi aici. A fost prima apariție în mediul online, mi-a plăcut foarte mult și sper să mai urmeze altele în viitorul apropiat, fiindcă mi-ar plăcea să afle cât mai multă lume despre reușitele mele sportive. Cred că aceasta este o modalitate excelentă și esențială de promovare a sportivilor din România”, ne-a mărturisit Adrian după ce a încheiat interviul cu cei de la echipa TVR.183 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page