top of page
  • Poza scriitoruluiVivian Stroe

George Gana, “nebunul” care visează la Rapid

“Sunt un nebun pe gazon, în meci, dar sunt foarte liniștit în afara terenului. Cred că acestea sunt atributele pe care un portar trebuie neapărat să le aibă”, se autocarecterizează George Gana, portarul care va împlini în acest an 22 de ani, este legitimat la Voința Limpeziș și a semnat cu noi pentru un salt important în carieră. George a început la juniorii Sportului Studențesc, apoi a ajuns în Academia Rapidului. “De mic am visat să ajung la Rapid. Din acea

perioadă am și cea mai dragă amintire. Antrenor la echipa mare era domnul Daniel Pancu și dânsul m-a adus la câteva antrenamente. Am fost foarte fericit că am avut ocazia să mă pregătesc alături de portarul pe care îl admir foarte mult, Virgil Drăghia și să mă specializez cu sprijinul lui nea Marian Ioniță, fostul mare portar al României”, spune George.
Stil Manuel Neuer


Visul noului nostru jucător este acela de a ajunge la echipa sa de suflet, Rapid. “Sper să îmbrac tricoul Rapidului în prima ligă într-o bună zi. Mai am un vis, acela de a ajunge la Real Madrid. De mic l-am admirat pe Gianluigi Buffon, dar ca stil cred că mă asemuiesc cu Manuel Neuer, păstrând proporțiile, evident. Și mie îmi place foarte mult jocul cu piciorul, să fiu mereu alert, să ies mereu din poartă când e cazul. Ador și ieșirile pe centrări”, își încheie George scurta sa poveste.


560 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page