top of page
  • Poza scriitoruluiVivian Stroe

Mario Dumitru, stângaciul din dreapta

Născut în 2004, mijlocaș de bandă dreaptă, deși este fotbalist nativ de picior stâng, în prezent sub contract cu echipa de Liga 2, Progresul Spartac. El este Mario Dumitru, unul dintre ultimii jucători care s-au alăturat contractual familiei SGV-Impresariat.


Concursul de penalty-uri câștigat

La puțin timp după ce a semnat cu firma noastră, Mario ne-a povestit un moment care i-a oferit un imbold important la vremea când, copil fiind, descoperea fotbalul în cadru organizat: “Îmi voi aminti mereu prima zi de fotbal. Eram la Cautis, școala unde am început să joc, și acolo ni se organiza după fiecare antrenament un concurs de penalty-uri. Am reușit să-l câștig în prima mea zi. Țin minte că m-am bucurat enorm, am câștigat și un suc, dar a fost prima mea realizare în fotbal!”.



Modelele Andrei Rațiu și Lautaro Martinez


Deși a plecat din fundaș stânga, Mario evoluează în prezent ca mijlocaș în partea dreaptă, pe picior schimbat. “M-am adaptat fără probleme și îmi place poziția aceasta în teren. Ca target pe termen mediu, îmi doresc să fac cât mai repede pasul spre Liga 1, acum, că am ceva experiență în eșalonul secund. Ca modele, aș spune că îl urmăresc mai nou cu atenție pe Andrei Rațiu, îmi place mult stilul lui. Ca jucător pe care îl admir mai de mult, este argentinianul Interului,!Lautaro Martinez”, ne-a mai mărtutisit Mario.

Bine ai venit la SGV-Impresariat, Mario Dumitru!

241 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page