top of page
  • Poza scriitoruluiVivian Stroe

Mircea Dinu și “momentul care mă ajută când sunt emotiv”

Aparține de Progresul Spartac și ultima echipă bifată în carieră este CS Afumați. El este Mircea Florin Dinu, omul care adoră să acopere toată banda dreaptă și a decis să se alăture de curând familiei SGV Impresariat.


“Primul antrenor m-a scos pentru că nu

driblam”


Fiecare jucător are la începuturile carierei un moment foarte important sau drag sufletului. Cel pe care ni l-a destăinuit Mircea este însă, cu siguranță, printre cele mai inedite: “Primul meu antrenor mi-a servit una dintre lecțiile și momentele care îmi vor fi utile și îmi vor rămâne în minte toată cariera. M-am trezit că sunt înlocuit după o fază în care am preferat să am o execuție de siguranță în locul unui dribling. Când am ajuns pe bancă, mi-a dat un șut în fund și mi-a spus că am fost schimbat pentru că n-am avut curaj să driblez. Am ținut și voi ține minte tot timpul acel moment. Mă ajută mereu când sunt mai indecis sau sunt emotiv”.


“Vreau să termin o facultate"


Noul nostru jucător ne-a dezvăluit și planurile sale de viitor. “În primul rând, în plan personal, aș vrea să termin o facultate. Din punct de vedere fotbalistic, aș vrea să ajung într-o zi în Liga 1 și, evident, să îmbrac tricoul echipei naționale. De mic l-am admirat și studiat pe Dan Petrescu, în special în perioada Chelsea. Mi-a plăcut agresivitatea și răutatea lui în joc”. Bine ai venit la SGV-Impresariat, Mircea Florin23 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page