top of page
  • Ravenna Stroe

„Nu mi-aș imagina să joc pe un alt post în teren!”

Astăzi povestim despre noul nostru jucător, atacantul Stoian Alexandru Daniel, în vârstă de 20 de ani, care în prezent activează la echipa C.S. Tunari, în liga a 3-a.


Daniel și-a început cariera la vârsta de 7 ani, atunci când tatăl său i-a sugerat să se apuce de un sport, fotbalul devenind imediat o mare pasiune pentru copilul de atunci. „Mi-am dat seama că părinții îmi oferă toată susținerea de care am nevoie pentru a crește în lumea sportului și astfel mi-a fost și îmi este mult mai ușor să performez”, mărturisește jucătorul aflat sub contract cu SGV.


Daniel își amintește cu mândrie despre meciul său cel mai drag din perioada junioratului, în care a reușit să marcheze 8 goluri! La seniori, până la momentul actual, are în palmares un hattrick. „Nu mi-aș imagina să joc pe un alt post în teren! Ca atacant pot fi într-o continuă expansiune, depășindu-mi mereu propriile recorduri pentru a mă putea dezvolta. Deja simt că am căpătat experiență și-mi pot gestiona mult mai bine emoțiile”, explică Daniel.

Chiar și în timpul liber, fotbalistul merge pe terenul de fotbal de lângă casă pentru a se relaxa la miuțe cu prietenii. De asemenea, după ce ne-a mărturisit faptul că modelul său din lumea fotbalului este Neymar, acesta a mai continuat spunând că i-ar plăcea să își tatueze, la un moment dat, tibiile și gambele, luând exemplul brazilianului. A mai adăugat și faptul că numărul său de pe tricou este 21, iar dacă antrenorul său l-ar putea caracteriza printr-un cuvânt, acela ar fi „devotat”.


„Fotbalul nu mi-a afectat studiile, iar dovada poate sta faptul că, până acum, în toți anii de școală am avut 10 la purtare. Mă bucur, de asemenea, că toți profesorii mei au fost de acord cu drumul pe care l-am ales”, a încheiat jucătorul care a absolvit Liceul Economic Costin C. Kirițescu și care visează să joace într-o zi la FC Barcelona. La nivel național, lui Daniel i-ar face o deosebită onoare să joace la FCSB.

143 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page