top of page
Poza scriitoruluiVivian Stroe

Rareș Vlaicu, între primul cantonament și Trent Alexander Arnold

Poate acoperi banda dreaptă, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș. Este născut în 2005, iar ultimele echipe cu care s-a aflat sub contract sunt Progresul Spartac și CSO Bragadiru. El este Rareș Vlaicu, cel mai recent “transfer” al SGV-Impresariat.


“Momentul care m-a educat ca jucător și chiar ca om”


Rareș a început fotbalul la Focșani. “Am trecut pe la mai toate echipele din oraș, pentru care am evoluat atât în competițiile municipale, dar și în campionatele naționale. Oricum, ceea ce mi-a rămas în suflet și chiar mi-a marcat cariera până acum este primul cantonament alături de jucătorii cu experiență. Eram la CSM Focșani. Fiind prima oară în acel mediu, venind de la nivelul de copii și juniori, am simțit diferența, că încep să mă dezvolt ca fotbalist, dar și ca persoană. M-am simțit educat. Un pas înainte la nivel educațional”, ne-a mărturisit Rareș.


Pe cine “supraveghează” atent în fotbalul mare


La nivel de plan pe termen mediu, Rareș s-a arătat realist și așezat: “Aș dori ca, aproximativ într-un an, să avansez în carieră. Să fiu pregătit pentru a urca la un nivel imediat superior. Am și un vis, acela de a ajunge într-o bună zi în Premier League, acolo unde se joacă, în opinia mea, cel mai bun fotbal din lume. De altfel, acolo joacă și fotbalistul pe care pot spune că îl supraveghez foarte atent. Îl urmăresc pe Trent Alexander Arnold, fundașul lui Liverpool, cel pe care îl apreciez foarte mult”.



62 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page