top of page
  • Ravenna Stroe

Totul despre singura firmă de impresariat din fotbalul românesc



Într-un fotbal cu rezultate dezamăgitoare, cu cluburi cu viitor în ceață și prezent aproape falimentar, influențat în multe cazuri de agențiile de jucători, funcționează în ritm alert singura firmă de impresariat.



În această lume controversată, SGV Group se orientează spre susținerea și promovarea juniorilor. Ar putea fi o cărămidă corect pusă pentru reclădirea unui fotbal aflat pe marginea prăpastiei.


Avantajul jucătorilor: Asistență juridică, medicală, tehnică, psihologică!


“Încercăm să facem lucrurile altfel. Scopul nostru principal este acela de a-i ajuta pe numeroșii jucători români care sunt plini de talent. În primul rând, ne dorim să-i promovăm, pentru că vrem să promovăm talentele pe care știm că le avem. De exemplu, firma noastră nu vrea doar să le găsească jucătorilor un club și apoi să mai vorbim doar la încheierea contractului”, ne-a mărturisit patronul SGV Group, Vivian Stroe. Mai concret, firma asigură jucătorilor aflați sub contract asistență medicală (asigurare totală), juridică, psihologică și chiar tehnică.



Uriașul de 1.92, dorit de Torino și FCSB


Ultimul jucător semnat chiar ieri, internaționalul de juniori Under 16, portarul Adrian Mușat (1,92 m!) a avut la dispoziție (din partea SGV) un antrenor personal. De curând, acesta l-a pregătit intens înaintea plecării spre Italia, acolo unde a purtat discuții pentru un transfer la AC Torino.

Echipă pentru care a și evoluat în câteva jocuri-școală. Mușat, care a evoluat în ultimele 12 din cele 15 meciuri disputate de reprezentativa României, este foarte aproape de a ajunge în curtea celor de la FCSB. “Până acum, realizarea carierei mele o reprezintă prezența sub tricolor, acolo unde sunt onorat să fiu antrenat de selecționerul Ion Marin. Pentru noi, dânsul este ca un mentor. A fost un fotbalist uriaș, iar fiecare vorbă pe care ne-o adresează reprezintă un sfat prețios”, a dezvăluit tânărul portar.


Articol preluat de pe Sport Magazin, scris de Mihai Igiroșanu

132 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page