top of page
  • Ravenna Stroe

„Unde este fotbal, sunt și eu!”

Mirel Marian Dragomir, elev în clasa a lX-a, este cel mai tânăr fotbalist aflat sub contract cu SGV Group – Impresariat și Management Sportiv. La doar 14 ani, acesta activează în liga a 4-a, performând pentru echipa Acs Dinamic Kids Videle, ca fundaș central.



Marian a început să joace fotbal din dorința de a duce mai departe tradiția și talentul tatălui său, care juca la echipa locală. „Fac fotbal de la 5 ani, știam că o să îmi placă și îmi doresc să fac performanță. Nu aș vrea să îl dezamăgesc pe tata, dar nici pe mine. Caut să mă antrenez tot timpul, să fac progrese. Unde este fotbal, sunt și eu!”, ne-a mărturisit Marian.

Poziția de fundaș central îi conferă lui Marian o siguranță, deoarece a avut o evoluție remarcabilă jucând pe acest post în teren, „Nu cred că aș vrea să schimb postul, am încercat și alte poziții la antrenamente sau meciuri și niciodată nu m-am simțit cum mă simt pe postul meu”, a adăugat Marian. Acest lucru este confirmat de cele trei meciuri jucate la echipa națională, acolo unde potențialul și concentrarea au atins cote maxime în strategia de joc a lui Marian, marcând un gol important în unul dintre meciuri. În schimb, dacă ar fi nevoit să aleagă o altă poziție, i-ar surâde cea de atacant.


Altfel, foarte matur pentru vârsta sa, Marian ne-a confirmat faptul că emoțiile de dinaintea unui meci niciodată nu au dispărut, „Încă învăț sa îmi controlez emotivitatea și să o transform în curaj, însă fără emoții nu poți juca fotbal”, a adăugat tânărul.

Cel mai mare vis al lui Marian este să joace pentru Real Madrid, unul dintre modelele sale din lumea sportului fiind chiar fostul fotbalist de la echipa campioană, Sergio Ramos, pe care îl admiră „datorită performanțelor sale, dar și pentru strângerile de fonduri caritabile”. La nivel național, Marian se antrenează cu gândul de a ajunge la FCSB.


873 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page