top of page
Poza scriitoruluiVivian Stroe

Vlad Tudor, de la debutul la FCSB, la lupta pentru a se impune

Generație 2003, Vlad Tudor este ultimul jucător care a semnat cu SGV-Impresariat. Atacant care poate evolua atât în cele două benzi, cât și în centru, fost component al echipei de seniori a celor de la FCSB, Vlad a început fotbalul de performanță la vârsta de 5 ani și este fiul fostului mare arbitru FIFA, Alexandru Tudor.



“Ce am de la tatăl meu? Sunt un om integru!”


Până în prezent, cea mai dragă amintire din carieră a lui Vlad este legată de FCSB. “Am debutat pentru prima echipă într-un meci din Cupa României, la Galați, în luna noiembrie a anului trecut. Oarecum mă așteptam să primesc această șansă a debutului la seniori, m-am pregătit foarte bine și cred că am făcut o partidă bună. Meciul s-a încheiat 0-0, însă bucuria debutului a fost extrem de mare. Întotdeauna, când faci pasul la un nivel mare, senzația este una deosebită”, rememorează Vlad. În privința moștenirii caracteriale primite de la tatăl său, atacantul este extrem de concis: “Ce am moștenit de la tatăl meu? Simplu! Sunt un om integru!”.


“Să fiu titular și să ajung la echipa națională”


“Din punct de vedere fizic sunt foarte bine, n-am avut nicio pauză și chiar îmi doresc o provocare, să merg undeva unde să lupt pentru a mă impune. În privința planurilor pe termen mediu, să zicem, îmi doresc să joc titular la Liga 2 sau chiar la Liga 1, iar la nivel de vis aspir să îmbrac într-o zi tricoul sfânt al echipei naționale”, încheie Vlad. Bine ai venit la SGV-Impresariat, Vlad Tudor!



47 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Komentarze


bottom of page